Loting 1/8 finales 2017-2018 bekend

Oct 22nd, 2017 | By | Category: Uitgelicht


De loting van de 1/8ste finales om de Haarlems Dagblad Cup heeft zondagmiddag plaatsgevonden tijdens het live radioprogramma, Zondagmiddag Live, van Haarlem 105.

Jan van der Meulen , directeur SportConnection Haarlem en organisator van de HD Cup, en Theo van Hoesel, oud-voorzitter Geel-Wit en manager events Haarlems Dagblad, en Martijn Prinsen van Voetbal in Haarlem verzorgden samen de trekking. De uitzending was ook voor iedereen via de live stream van Voetbal in Haarlem te volgen.

Na de lo­ting heb­ben de clubs die el­kaar tref­fen ge­za­men­lijk de vrij­heid een da­tum te kie­zen. De eni­ge voor­waar­de die de or­ga­ni­sa­tie stelt, is dat de wed­strijd voor 1 de­cem­ber is ge­speeld.

JJFvB – 22 oktober 2017


Loting Haarlems Dagblad Cup

Verliezend finalist EDO neemt het in de achtste finales van het toernooi om de Haarlems Dagblad Cup op tegen tweedeklasser VSV. Vorig seizoen zaten beide clubs nog in dezelfde competitie.

De twee ploegen werden aan elkaar gekoppeld tijdens de loting zondagmiddag in de studio van Haarlem 105. Theo van Hoesel – manager events van deze krant – verrichtte de loting, die live via een webcam was te volgen op de websites van Haarlems Dagblad/IJmuider Courant, de Haarlems Dagblad Cup en Voetbal in Haarlem.

De loting leverde een aantal interessante ontmoetingen op. Zo moeten de voetballers van Alliance ’22 (derde klasse C) naar DIOS (derde klasse A) in Nieuw-Vennep. Zandvoort krijgt HBC op bezoek, terwijl eersteklasser Hoofddorp gastheer is voor IJmuiden. United/DAVO – altijd sterk acterend in het toernooi om de HD Cup – krijgt een thuiswedstrijd tegen mede-derdeklasser VEW voorgeschoteld.

De zaterdagteams van Van Nispen en Koninklijke HFC werden ook aan gekoppeld. Het duel wordt gespeeld in De Zilk.

Alle clubs mogen in onderling overleg bepalen wanneer de wedstrijden worden afgewerkt. De deadline voor de duels is 1 december.

De finale van het toernooi wordt gespeeld bij SV Hillegom op Hemelvaartsdag, donderdag 10 mei.

Hoofddorp (zon) – IJmuiden, Zandvoort – HBC (zon), DIOS – Alliance ’22, United/DAVO (zon) – VEW, RCH – Spaarnwoude, SVIJ – VVSB (zat), EDO (zon) – VSV (zon), Van Nispen (zat) – Koninklijke HFC (zat).

Tekst: Arnold Aarts – Haarlems Dagblad – 23 oktober 2017

Programma 2017-2018 | Stand 2017-2018 | Uitslagen 2017-2018


Sport algemeenjaapvanbuchem

Disclaimer

Comments are closed.