Haarlems Dagblad Cup gaat verder als MidWest Cup

Jul 13th, 2018 | By | Category: Nieuws

Na 20 jaar HD Cup verandert de naam, maar de opzet van het toernooi blijft hetzelfde….Hierbij informeren we jullie over de naamswijziging na 20 jaar van de Haarlems Dagblad Cup naar: Midwest Cup. We hebben gekozen voor een neutrale naam waar een eventuele (hoofd)sponsornaam mee gecombineerd zou kunnen worden. Daarnaast is ons speelgebied van Castricum tot en met de bollenstreek en van Zandvoort tot en met Zwanenburg, topografisch gezien het Midwesten van  Nederland. Kennemer Cup stond ook op onze shortlist maar de Bollenstreek en de zuidelijke Haarlemmermeer behoren niet tot Kennemerland…

Programma en Indeling MidWest Cup

12 juli jl is zoals jullie weten de loting verricht voor het nieuwe seizoen. Een sfeervolle en goed bezochte avond bij zesvoudig finalist HFC EDO, en dankzij EVA Lid  Ruud Bossen en onze eregast Pieter de Waard van SC Telstar weten de 44  deelnemende teams tegen wij zijn gaan strijden om de Cup. Gesprekken met potentiele hoofdsponsoren zijn nog gaande en t/m 1 september blijft de website www.haarlemsdagbladcup.nl in de lucht, daarna werken we met de webnaam www.midwestcup.nl, via socialmedia kanalen twitter en facebook en via het platform www.voetbalinhaarlem.nl (250.000 maandelijkse bezoekers, waarbij onze cuppagina’s tot de best bezochte behoren)

Een groot woord van dank richting het HD-team en een groot woord van dank richting Jaap van Buchem, die zijn tijd met zijn voetbalplatforms ‘’Het Eerste’’ en ‘’Her Haarlemsche Voetbal’’ zijn tijd ver vooruit was en vele jaren de site en social media kanalen in beheer heeft gehad. Jaap gaat het iets rustiger aan doen, wij respecteren dat en danken Jaap voor zijn jarenlange inzet voor de Cup, Jaap blijft onze sportvriend.

Op naar seizoen 21 van het grootste regionale Cuptoernooi van Nederland!

Hartelijke groet, namens het hele Midwest Cup-team van Voetbal in Haarlem en SportConnection.Disclaimer

Comments are closed.